San Trovaso's Menu Discover our menu

Appetizer
- Antipasto crudo di mare
- Raw seefood appetizer
- Tuna Tartare
- Antipasto di pesce
- Seafood hors d’oeuvre H
- Antipasto Venexiano
- Chef's imagination
- Antipasto di cozze e vongole
- Hors d’oeuvre of mussels and clams
- Capesante al Brandy
- Brandy scallops
- Sarde in saor
- Sardines with onions, pinenuts and vinegar
- Baccalà mantecato con polenta
- Patè of dried cured cod
First Course
- Tagliatelle con scampi e porcini
- Noodles with scampi and mushroom boletus
- Spaghetti Aragosta
- Lobster Spaghetti (whole)
- Spaghetti allo scoglio
- Spaghetti with tomato sauce, shrimps, mussels, clams, etc.
- Agnolotti ripieni di Capesante e gamberi in salsa d’aragosta
- Agnolotti stuffed with scallops and shrimp in lobster sauce
- Tagliatelle al Astice
- Tagliatelle with Lobster
- Spaghetti alle seppie nere
- Spaghetti with cuttle fish / squid (black sauce)
Second Course
- Tagliata di Tonno
- Tuna steak with fresh tomato and black olives
- Salmone alla griglia
- Grilled salmon
- Filetto di San Pietro con verdure di stagione
- Fillet of St. Peter with seasonal vegetables
- Seppie alla veneziana
- Squid / Cuttle fisch venetian style with black sauce and polenta
- Frittura mista di pesce
- Mixed fried seafood (squid, scampi, shrimps)